Wij zijn een team van echte trilliefhebbers net daarom zijn we allemaal optometrie gaan studeren. Ons team bestaat uit Gythe, Marleen, Yamina en Beau. Door onze gemeenschappelijke passie leven wij ons uit in het bekijken en beoordelen van brillen. Op de foto’s zie je Gythe, Beau en Maite staan tijdens het uitkiezen van de collectie van Eline de Munck. We brainstormen samen, bekijken de nieuwe trends samen en kiezen samen de leukste collecties uit!

Deze webwinkel? Dat is ons nieuwe project! We willen namelijk dat iedereen de kans krijgt om onze leuke uitgezochte toppers te bekijken!

Onze passie is gegroeid sinds de zomer van 2011 met de opstart van de eerste optiekzaak De BrilStudio. Al snel kwamen we tot de conclusie dat kinderen vaak moeite hebben een leuke bril te vinden. Daarom kwam er al snel de BrilStudio KIDS bij, een unieke zaak in Vlaanderen met enkel en alleen brillen voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Enkele jaren later, in de zomer van 2013, opende de BrilBoutique: een optiekzaak waar we u met kleur- en stijladvies helpen om de juiste bril te vinden, aangepast aan uw stijl en uitstraling. Zelfs met make up advies voor de dames. De brillen die we kiezen voor de BrilBoutique zijn steeds brillen van creatieve designers die de laatste trends creëren.

Vandaag vind je de BrilBoutique in een volledig nieuw pand te Kermt. In de BrilBoutique bevindt zich ook het Bril & Chill cafe. Het Bril & Chill cafe is een leuke shop met unieke collecties voor de jeugd, designers enkel bezig met de laatste trends aan betaalbare prijzen!

Op de internationale beurzen van Parijs en Milaan zijn we op zoek gegaan naar de laatste nieuwe trends voor de jeugd! Al snel ontdekte we dat we het echter niet zover moeten gaan zoeken! 2 belangrijke toppers zijn namelijk Belgisch: Odette Lunettes en Komono. Komono kent iedereen wel van de horloges, terwijl Odette Lunette zijn naambekendheid te danken heeft aan haar ontwerpster, namelijk Eline De Munck.

Via deze webwinkel kunnen jullie alvast de nieuwste trends ontdekken en kopen, maar meer nog, je kan deze brillen ook komen passen in onze winkels!

Volg ons zeker op instagram en facebook zodat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwigheden en acties!

Veel plezier in het uitkiezen van je nieuwe bril!